Azərbaycan Respublikası
Qəbələ Dövlət Peşə Təhsil Mərkəzi

Uğurlu əməkdaşlarımız

Biz Sizinlə fəxr edirik!
Əfəndiyev İlham Qüdrət oğlu - Qəbələ Dövlət Peşə Təhsil Mərkəzinin Mülki Müdafiə Qərargah rəisi.
1977-ci il sentyabr ayının 28-də Qəbələ rayonunun Böyük Əmili kəndində anadan olmuşdur. 1995-ci ildə Bakı Dövlət Universitetinin Tarix fakültəsinə daxil olmuş, 1999-cu ildə bakalavr, 2001-ci ildə isə magistr pilləsini fərqlənmə diplomu ilə bitirmişdir. 2001-2004-cü illərdə AMEA Z.Bünyadov adına Şərqşünaslıq İnstitutunda çalışdıqdan sonra 2004-cü il fevral ayının 29-da leytenant rütbəsi ilə həqiqi hərbi xidmətə çağırılmışdır. Naxçıvan Muxtar Respublikasında N saylı hərbi hissədə Artilleriya Divizionunun kəşfiyyat rəisi kimi xidmət etmişdir.

44 günlük Vətən müharibəsi zamanı Xüsusi təyinatlı əlahiddə kəşfiyyat taborunun radioelektron kəşfiyyat taqım komandiri olmuşdur.

“Məktəbin, müəllimlərin ən əsas vəzifəsi bizim cəmiyyətimizə, xalqımıza, ölkəmizə dəyərli vətəndaşlar hazırlamaqdır.”

Heydər Əliyev